Повернутися до звичайного режиму

50-річний ювілей Ольгопольської школи

Я пишаюся, що в Ольгопольській школі вчився,

Здобував тут ґрунтовні знання.

Тут я з книгою добре здружився,

Отримуючи ази навчання.

В цьому році школа зустріла

Свій 50-річний ювілей,

Широко двері відчинила,

Чекаючи шанованих гостей.

Гучно в залі музика лунала,

Дитячих пісень спів звучав,

Випускників та вчителів усі вітали,

Бо ювілей у школи – кожен знав.

Бажаю тобі, школо, процвітання,

Побільше учнів та дітей,

Щоб не один ще раз тебе вітали

І святкували вже 100-річний ювілей

( М.Татаренко)

Святково прибрана зала, по - святковому одягнені вчителі, учні, випускники школи різних поколінь, ветерани педагогічної праці, гості. Усі зібралися, щоб розділити це свято з нами, висловити привітання та побажання, розворушити серця своїх земляків спогадами. Адже не одне покоління учнів вийшло зі стін рідної школи за п’ять десятків років.

Ювілей школи – це не тільки свого роду історична віха, але і як би кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі, і , звичайно поділитися планами на майбутнє.

Ювілейні заходи розпочалися із зустрічі учнями дорогих гостей святковим короваєм. Потім гостей запросили на екскурсію до шкільного музею.

І ось вже у святковій залі залунала музика, ведучі свята щиро вітали всіх присутніх, згадували історію рідної школи та розповідали про її сьогодення.

Вітання гостей заходу, виступи ведучих перепліталися з концертною програмою, в якій взяли участь учні школи.

Педагогічний колектив, учнів, випускників і ветеранів школи з ювілеєм щиро та сердечно привітала в.о.голови райдержадміністрації О.Гуліна, яка подякувала вчителям школи за мудрість, чуйність і відданість своїй справі. Теплі вітальні слова лунали від голови районної ради В.Богданцева та начальника відділу освіти, молоді та спорту С.Головань. Багато щирих слів на адресу навчального закладу було сказано сільським головою О.Найсик, яка поділилася спогадами про рідну школу, побажала, щоб класи і коридори закладу ще багато років повнились дзвінкоголосою дітворою. З побажаннями добра, наснаги, терпіння, подальших успіхів, процвітання та миру до шкільної родини звернулася директор Возсіятського ліцею О.Шевченко.Вітала усіх присутніх завідувачка філії В.Майданська, яка розповіла про життя та досягнення навчального закладу, подякувала батькам за підтримку, ветеранам освітянської ниви – за самовіддану працю, випускникам – за те, що не забувають стежину до рідної школи владі за постійну підтримку освітянської галузі.

Учні порадували присутніх душевними піснями, запальними танцями.

Це було свято зустрічей, свято – спогадів, під час якого у декого з гостей в очах бриніли сльози. Адже кожен згадував своєжиття, дитинство, молодість, яке розпочалося саме тут, на Ольгопольській землі ,починалося від батьківського порогу і стежини до школи. Ніби з подивом, але й водночас з сумом було відзначено ,що певний рубіж пройдено.

Свято закінчилося такими словами:

Повертайтесь до рідної школи,

Повертайтесь у будь – який час

Вона вас не забуде ніколи

Двері завжди відкриє для вас

Повертайтесь до рідної школи,

Щоб в дитинство своє зазирнуть,

Щоб хоч в пам’яті роки минулі

На хвилинку назад повернуть.

/Files/images/ggggggggg/IMG-08ab721b82c56879fd123d9b92dfa70d-V.jpg /Files/images/ggggggggg/IMG_20191010_175428.jpg /Files/images/ggggggggg/IMG-4c74fad73a2f30fbf0a9e6ea43fa6935-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 378