2 вересня в закладах освіти району відбулося свято Першого дзвоника

Знову свята радісні хвилини,
Безліч вересневих привітань.
Ненька-Україна всіх вітає
З урочистим святом Знань!

2 вересня, в прекрасний осінній день, зранку вулиці селища та сіл Єланеччини наповнилися дитячим щебетом, посмішками школярів і букетами найкрасивіших осінніх квітів.Знову урочисто і хвилююче на подвір’ях закладів освіти лунали мелодійні звуки шкільного дзвоника, сердечні святкові вітання. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

День знань, свято Першого дзвоника, завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, громадськості, яке об’єднує всі покоління.

Цього дня щирі привітання звучали на адресу учнів, вчителів, батьків – усіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми.

Цьогоріч заклади загальної середньої освіти району поповнилися140 першокласниками. Останній перший дзвоник пролунав для 70 одинадцятикласників.

Слід зазначити, що за Концепцією Нової української школи змінено підходи до навчання першачків. Для створення нового освітнього середовища школи району забезпечено необхідним інвентарем та меблями.

Мета Концепції забезпечити проведення до корінної та системної реформи загальної середньої освіти, створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх на практиці.

Єланецька районна рада, райдержадміністрація, колективи закладів освіти за підтримки батьків, підприємств, благодійних організацій доклали всіх зусиль, щоб школи району вчасно були підготовлені до початку занять.

Пролунав символічний «перший дзвоник», і малята-першокласники, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг. Для одинадцятикласників цей навчальний рік в школі тежособливий – останній та дуже відповідальний.

Побажаємо нашим школярам наснаги і високих досягнень. В добру путь!/Files/images/ggggggggg/изображение_viber_2019-09-02_13-46-36.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397