Повернутися до звичайного режиму

ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

13 березня 2019 року в Єланецькій дитячо-юнацькій спортивній школі проведено ІІ (районний) етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Захід відбувається протягом кожного навчального року і, відповідно до положення, спрямований на реалізацію одного із важливих напрямків діяльності Міжнародного олімпійського комітету – надихнути молодих людей всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософію та жити за олімпійськими цінностями. Основна мета заходу – виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, солідарності, благородства; формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, підготовка до високопродуктивної праці.

У ІІ етапі змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» взяли участь команди шкіл району.

Для участі у змаганнях були представлені команди з 12 дітей (6 – дівчат, 6 – юнаків), учні 5-8 класів.

Програма складалася з трьох етапів: презентація команди, вікторина та спортивна естафета.

Учасники заходу порадували яскравими та оригінальними презентаціями. Команди продемонстрували свої знання з історії олімпійського спорту та сучасного олімпійського руху відповідаючи на запитання вікторини.

Жваво та весело пройшла спортивна естафета. Учасники змагань показали високий рівень фізичної підготовки, прагнення до перемоги, проявили себе справжніми спортсменами готовими до чесної боротьби.

За результатами змагань, оголошеними головною суддівською колегією, серед представлених команд почесне І місце вибороли учні Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце – Єланецька гуманітарна гімназія, ІІІ місце – Возсіятська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

/Files/images/budoviy/20190313_105201.jpg /Files/images/budoviy/20190313_105333.jpg /Files/images/budoviy/20190313_105404.jpg /Files/images/budoviy/20190313_105814.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 92