Районне свято до Дня працівників освіти

Районне свято до Дня працівників освіти

5 жовтня 2018року в ЦКД «Зоря» відбулося районне святодо Дня працівників освіти.

На святі були присутні В Богданцев, голова районної ради., С. Головань, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, В Кравчук, голова райкому Профспілки освітян,Л. Баденко, селищний голова, сільські голови, директори та педагоги закладів загальної середньої освіти, завідуючі та вихователі закладів дошкільної освіти.

Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» нагороджено

Ступку Світлану Георгіївну,вчителя біологіїопорного навчального закладу «Єланецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та фахову компетентність, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі.

Подяка Міністерства освіти і науки України оголошена

Сулім Світлані Вікторівні,заступнику директора опорного навчального закладу «Єланецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» , за сумлінну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок в організацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді, високі досягнення в навчанні та вихованні учнівської молоді.

Грамотами департаменту освіти та науки облдержадміністрації нагороджено:

Куценко Світлану Анатоліївну, вчителя української мови та літератури Єланецької гуманітарної гімназії, за творчий підхід до викладання предмету, систематичну плідну роботу по формуванню мовної культури учнів, виховання любові до рідного краю засобами літератури, підготовку переможців обласного етапу мовно-літературних конкурсів та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Буланчу Зою Іллівну, вчителя Великосербулівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок в організацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді, збереження та популяризацію традицій українського народу, формування високої патріотичної свідомості, почуття вірності і любові до Батьківщини та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Бурлаку Сергія Миколайовича, вчителя історії та правознавства опорного навчального закладу «Єланецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді, підготовку переможців обласних турнірів юних істориків та юних правознавців, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Кудрю Галину Григорівну, вчителя математики вчителю опорного навчального закладу «Єланецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», за плідну працю, професіоналізм, талант і покликання сіяти мудрість і знання, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі, формування позитивного іміджу закладу та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Тюпу Оксану Михайлівну, вихователя Возсіятського закладу дошкільної освіти «Колосок», за високу професійну компетентність, систематичну та цілеспрямовану роботу по підвищенню якості освітньо-виховного процесу в дошкільному навчальному закладі, активне впровадження інноваційних технологій, піднесення престижу дошкільної освіти в районі та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Нертика Олександра Юрійовича, вчителя інформатики Великосербулівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за плідну працю, професіоналізм, талант і покликання сіяти мудрість і знання, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі, формування позитивного іміджу закладу освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Чубик Катерину Іванівну, вчителя математики Малоукраїнської філії опорного навчального закладу «Єланецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», за плідну працю, професіоналізм, талант і покликання сіяти мудрість і знання, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі, формування позитивного іміджу закладу освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Колектив «Світанок» Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за І місце в обласному дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі народного мистецтва «Смарагдові витоки», номінація «Обрядовий фольклор», керівник Стірус Леся Василівна.

Колектив «Джерело» Єланецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ІІ місце в обласному дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі народного мистецтва «Смарагдові витоки», номінація «Театралізоване фольклорне дійство», керівник Волченко Наталя Василівна.

Хоровий колектив районного Будинку творчості школярів за ІІІ місце в обласному огляді-конкурсі колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області «Україна молода», керівник Волченко Наталя Василівна.

Танцювальний колектив районного Будинку творчості школярів за ІІІ місце в обласному огляді-конкурсі колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області «Україна молода», керівник Андрєєва Олена Михайлівна.

Грамотами Єланецької районної ради нагороджено:

Боднарук Інну Володимирівну, вчителя зарубіжної літератури, української мови і літератури, опорного навчального закладу «Єланецька ЗОШ І-ІІІ ступенів», за високий професіоналізм та фахову компетентність, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі, активну участь у методичній роботі, формування позитивного іміджу закладу освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Трубай Олену Олександрівну, заступника директора з навчально-виховної роботи, вчитель української мови і літератури опорного навчального закладу «Єланецька ЗОШ І-ІІІ ступенів», за вагомий внесок у модернізацію національної системи освіти, забезпечення якісної організації освітнього процесу, активне впровадження у навчальний процес освітніх інновацій, плідну роботу щодо розвитку творчих здібностей учнів, підготовку переможців обласного етапу мовно-літературних конкурсів, активну життєву позицію, формування високого суспільного рейтингу закладу освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Шевченко Олену Русланівну, директора Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за ефективну управлінську діяльність по підготовці закладу освіти до нового 2018-2019 навчального року, вагомий особистий внесок у створення сприятливих соціально-педагогічних умов для самореалізації вчителів та учнів в умовах Нової української школи та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Мазурка Сергія Вікторовича, виконуючого обов’язки директора комунального закладу «Єланецька дитячо-юнацька спортивна школа», за особистий внесок у пропаганду здорового способу життя серед школярів і молоді селища, популяризацію фізичної культури, спорту, формування позитивного іміджу закладу та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Єдаменко Олену Анатоліївну, інструктора-методиста комунального закладу «Єланецька дитячо-юнацька спортивна школа» , за сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, пропаганду здорового способу життя, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Грамотою Єланецької районної державної адміністрації нагороджено:

1.Діордіцу Валентину Анатоліївну, вчителя української мови та літератури Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за високий професіоналізм та фахову компетентність, систематичну і цілеспрямовану роботу по підвищенню якості навчання, формування практичних навичок, творче ставлення до праці та підготовку переможців районних предметних олімпіад, обласних мовно-літературних конкурсів та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

2.Вєдяєву Наталю Олександрівну, педагога-організатора Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за високий професіоналізм та фахову компетентність, вагомий особистий внесок в організацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді, творче ставлення до праці та підготовку переможців районних предметних олімпіад, районних та обласних конкурсів, фестивалів, виставок та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

3.Непшу Інну Володимирівну, соціального педагога Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за професіоналізм та фахову компетентність, систематичну і цілеспрямовану роботу по підвищенню якості виховання, тісну співпрацю з батьками, з місцевим Будинком культури, запровадження нових цікавих форм виховних заходів та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації нагороджено:

Вакаренко Любов Валеріївну, бухгалтера відділу освіти, молоді та спорту Єланецької райдержадміністрації, за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, старанне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня працівників освіти.

Косяченко Лідію Миколаївну, вчителя біології Нововолодимирівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів, за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, особистий внесок в реалізацію завдань сучасної державної політики в галузі освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Кирушок Лілію Павлівну, вчителя початкових класів Нововасилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за високий професіоналізм та фахову компетентність, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління і розбудову сучасної освіти, високе служіння обраній справі, активну участь у методичній і громадській роботі, формування позитивного іміджу закладу освіти та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Врабій Ольгу Миколаївну, вчителя початкових класів Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за активне сприяння в організації охорони праці в закладі освіти, своєчасну та якісну роботу щодо подання статистичних звітів, сумлінне та якісне виконання робіт щодо підготовки документації до нового навчального року та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Отичка Івана Васильовича, робітника з комплексного обслуговування приміщень Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за відповідальне ставлення до посадових обов’язків, за сумлінне та якісне виконання робіт щодо підготовки класно класних приміщень та осередку відпочинку для перших здобувачів освіти Нової української школи та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Коротчук Аллу Миколаївну, кухаря Великосербулівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів за бездоганну сумлінну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків, активну життєву позицію, забезпечення якісним харчуванням учнів районного табору відпочинку «Сокіл» та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Туркоман Світлану Федорівну, комірника Великосербулівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за бездоганну сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, активну життєву позицію, забезпечення якісним харчуванням учнів районного табору відпочинку «Сокіл» та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Казмірову Тетяну Миколаївну, прибиральника службових приміщень Єланецької гуманітарної гімназії, за бездоганну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Кузнєцова Сергія Петровича, оператора газової котельні Возсіятського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за бездоганну працю, особистий внесок у розбудову матеріально-технічної бази закладу дошкільної освіти, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Ковальчук Наталю Іванівну, прибиральника службових приміщень Маложенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, за бездоганну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків , активну життєву позицію та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти.

Свято прикрасили виступи творчих колективів закладів освіти району.

Бажаємо педагогам району міцного здоров’я, енергії, сил та успіхів в нелегкій, але дуже важливій справі.

/Files/photogallery/20181005_133928.jpg/Files/photogallery/20181005_134053.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 489