Участь у Всеукраїнському Саміті проактивних «Б.У.М. - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.»

Участь у Всеукраїнському Саміті проактивних

«Б.У.М. - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.»

Міністерство молоді та спорту, Українська Академія Лідерства у партнерстві з Міністерством освіти і науки та Київською обласною державною адміністрацією за підтримки програми USAID організували та провели Саміт проактивних «Б.У.М.-Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.»

За результатами обласного конкурсу «Лідер року» Кіт Катерина, учениця Єланецької гуманітарної гімназії, ввійшла в ТОП-5 молодіжних лідерів Миколаївщини, заповнила анкети, виконала всі заочні завдання Української Академії Лідерства і пройшла відбір учасників Саміту.

Саміт проактивних «Б.У.М - Бажай. Удосконалюй. Мотивуй.» створений для молоді, яка хоче розвивати себе та суспільство і налагодити зв’язки з активними людьми зі всієї України.

Захід відбувся 2-4 травня 2018 року в Пущі-Водиці, на базі міжнародного дитячого центру «Артек».

Програма заходу поєднувала в собі три блоки: «Бажай», «Удосконалюй», «Мотивуй» під час яких з лідерами проводилися лекції, круглі столи та воркшопи від провідних експертів України з освіти, бізнесу, маркетингу, громадянської діяльності. Учні спілкувалися з Миколою Кулебою – Уповноваженим Президента України з прав дитини, Сьюзен Фріц – директором Місії Агентства США з міжнародного розвитку в Україні, Яремою Дух – співавтором офіційного Твіттер-аккаунта @Ukraine, пластуном, координатором роботи з іноземними медіа Адміністрації Президента України, Дмитром Олійником – менеджером Української Академії Лідерства.

Найбільше учасникам запам’ятався хакатон: створення проекту «Напрацювання програми нульової смертності дітей на дорогах України».

Вест Києвом зі студентами та випускниками Української Академії Лідерства відбувся 4 травня. Лідери відвідали Хрещатик, Майдан Незалежності, парк імені Тараса Григоровича Шевченка, арку Дружби народів, музеї …

Саміт надав молоді можливість не тільки здобути цінні знання, але й завести знайомства з ініціативною молоддю з інших міст та сіл України.

/Files/photogallery/IMG_20180503_104330.jpg/Files/photogallery/IMG-6bc9fe2330e3b4ae2e03d05e3117eea5-V.jpg/Files/photogallery/PZ__MG_5861_resize.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 411