Команда Єланецької гуманітарної гімназії «Hot-Team» - призер ІІ (зонального) етапу обласного фестивалю дружин юних пожежних

Команда Єланецької гуманітарної гімназії «Hot-Team» - призер ІІ (зонального) етапу обласного фестивалю дружин юних пожежних

12 квітня, у місті Вознесенські відбувся ІІ (зональний) етап обласного фестивалю дружин юних пожежних (ДЮП).

Переможець І (районного) етапу обласного фестивалю дружин юних пожежних команда Єланецької гуманітарної гімназії «Hot-Team» гідно представила район та посіла почесне ІІ місце.

Слід зазначити, що всі команди на досить високому рівні демонстрували свою акторську майстерність, кмітливість і зібраність. Вболівальники та журі були задоволені виступами колективів. При оцінюванні рівня підготовки команд та професійну роботу керівників команд враховувалися артистизм, дотепність, відповідність темі, змістовність, оригінальність та інше.

Команда Єланецької гуманітарної гімназії «Hot-Team» показала свої творчі таланти на високому рівні, використовуючи різноманітні демонстраційні матеріали.

Голова журі, Пацюк Ілляна Василівна, підводячи підсумки фестивалю, відзначила надзвичайні зусилля Єланчан у підготовці програми в стилі реп-речитативу. Гімназисти були наймолодші за віком та боролися на рівних із старшокласниками.

Всі команди отримали безцінний досвід, задоволення та були нагороджені грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації та ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

Тож вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів!

/Files/photogallery/IMG_20180412_114741.jpg/Files/photogallery/IMG_20180412_112110.jpg/Files/photogallery/IMG_20180412_112534.jpg/Files/photogallery/IMG_20180412_114253.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 492