Перспективи навчання у Миколаївському національному аграрному університеті

24.10.2017 року відбулася зустріч з представниками адміністративно – викладацького складу та студентами Миколаївського національного аграрного університету.

Виступила Шарата Н.Г., проректор з навчально-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Миколаївського національного аграрного університету, яка детально ознайомила випускників Єланецького району з умовами вступу до Миколаївського національного аграрного університету.

Бурлаці Т.Ю., керівнику філії підготовчих курсів у Єланецькому районі, вручила подяку за плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом щодо якісної підготовки абітурієнтів у 2016 – 2017 навчальному році.

Студенти показали захоплюючу концертну програму, яка свідчить про те, що в університеті створені всі умови для розвитку творчих здібностей. Приємним було те, що серед виступаючих були і випускники шкіл нашого району, а нині студенти цього вузу: Яшин Сергій (Єланецька ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Бідочка Інна (Маложенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Учасники зустрічі, а їх було близько 200 осіб, мали можливість отримати відповіді на запитання щодо вступу до університету.

Головань С.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, висловила слова вдячності та сподівання на подальшу плідну співпрацю з університетом.

/Files/images/romanets_22/20171024_132646.jpg/Files/images/romanets_22/20171024_132228.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 374