В Новоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався місячник протипожежної безпеки

Відповідно до плану роботи школи на 2017-2018 навчальний рік та з метою поліпшення профілактичної роботи з протипожежної безпеки, формування в учнів навичок обережного поводження з вогнем, свідомого відношення до дотримання правил протипожежної безпеки з 1 жовтня в Новоолександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався місячник протипожежної безпеки.

В рамках місячника 17 жовтня у 3 класі проведено урок-квест з математики «Безпечний вогник»( класовод Касьянова Людмила Іванівна). Гасло уроку «Знає хай дитина кожна жартувать з вогнем – неможна!» учні сформулювали чітко на початку уроку, а під час уроку підтверджували своїми відповідями. В ході уроку учні розв’язували задачі на порівняння чисел, виконували дії у виразах, повторювали таблицю множення та ділення на 6 і 7 та правильними відповідями «гасили» палаючі іграшки, телевізор, пічку, пожежу в лісі засобами для гасіння: цупкою тканиною, вогнегасником, водою, повторювали правила поведінки під час пожежі.

На останній зупинці третьокласники знайшли ігровий майданчик, де мають змогу безпечно гратись та відпочивати під час перерви.

/Files/images/romanets_22/DSCN0098.jpg/Files/images/romanets_22/DSCN0099.jpg/Files/images/romanets_22/DSCN0105.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 296