Урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти!

/Files/images/romanets/20170928_135635.jpg

28 вересня 2017 року в ЦДК «Зоря» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти.

Тематичними прологом розпочалося свято. Освітян району вітали школярі та вчитель Нової української школи - школи успіху, цінностей і компетенцій!

Адже саме в Новій українській школі діти будуть творити, мріяти, думати, любити, співчувати…

На заходах були присутні : Посашкова Олена Миколаївна, голова Єланецької районної державної адміністрації

- Богданцев Василь Васильович, голова Єланецької районної ради

- Баденко Любов Василівна, Єланецький селищний голова

та сільські голови, ті люди, яким не байдужа доля освітянської галузі

району, які цінують і пошановують нелегкий учительський труд, докладають до розвитку освіти багато часу, сил, енергії та надають велику фінансову підтримку.

З нагоди відзначення професійного свята, Дня працівників освіти, Головань С.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, нагородила кращих представників освітянської галузі.

Подяку Міністерства освіти і науки України, оголошено:

Гордієнко Валентині Володимирівні, вчителю зарубіжної літератури та російської мови Єланецької гуманітарної гімназії та Довженко (Ванкевич) Ользі Сергіївні, вчителю початкових класів та англійської мови Водяно-Лоринської ЗОШ І-ІІ ст., яка на даний час працює методистом МОІППО, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у розвиток сфери освіти і науки України.

Почесною Грамотою обласної державної адміністрації нагороджений Друзь Іван Васильович, вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Калинівської ЗОШ І – ІІІ ст., за плідну працю значні здобутки у професійній діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Миколаївщини.

Грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації :

Фролову Олену Олександрівну, вчителя історії та географії Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст., за сумлінну працю, вагомий особистий внесок в організацію національно-патріотичного виховання учнівської молоді, збереження та популяризацію традицій українського народу, формування високої патріотичної свідомості, почуття вірності і любові до Батьківщини та за результатами атестації у 2016-2017 навчальному році;

Пічевську Наталю Анатоліївну, заступника директора з навчально-виховної роботи Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за високий професіоналізм, особистий внесок у створення системи патріотичного виховання, підготовку переможців обласних літературних та художньо - естетичних конкурсів, популяризацію здорового активного молодіжного дозвілля, активну громадянську позицію.

Кращі працівники освітньої галузі району були відзначені грамотами районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Особливі слова вдячності на святі звучали на адресу ветеранів педагогічної праці.

Пам’ятними адресами районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації вшановано:

- Хомюк Галину Іллівну та Кравчину Юлію Федорівну, ветеранів педагогічної праці Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за багаторічну плідну працю, талант і покликання сіяти мудрість і знання, високий професіоналізм та фахову компетентність, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління та розбудову сучасної освіти, невтомний творчий пошук та гідне служіння обраній справі.

Подяки районної державної адміністрації оголошено:

Кузьмічовій Наталі Денисівні, ветерану педагогічної праці Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Тараненко Анні Прокопівні, ветерану педагогічної праці Нововасилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти, створення позитивного іміджу закладу, забезпечення повноцінного і гармонійного розвитку, виховання і навчання дітей та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

Подяки районної ради оголошено:

Горобець Валентині Олексіївні, ветерану педагогічної праці Великосербулівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Попик Анні Петрівні та Левченко Аллі Миколаївні, ветеранам педагогічної праці Маложенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у виховання підростаючого покоління, талант і покликання сіяти мудрість і знання, вірність обраній справі.

Працівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району вітала Кравчук В.Я., голова районної профспілки працівн6иків освіти.

Родзинкою свята стали музичні виступи вокальної групи вчителів Єланецької ЗОШ І – ІІІ ступенів, Драгомощенка Миколи Анатолійовича, вчителя музичного мистецтва Ясногородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та, як завжди, бурхливі оплески і вигуки «браво» звучали на адресу музичних номерів у виконання вчителів Возсіятської ЗОШ І – ІІІ ступенів.

Вражала своєю досконалістю сцена, яку прикрасили керівники гуртків районного будинку творчості школярів під керівництвом Євтушенко І.О.

/Files/images/romanets/20170928_122512.jpg/Files/images/romanets/20170928_123942.jpg/Files/images/romanets/20170928_133001.jpg /Files/images/romanets/20170928_130359.jpg /Files/images/romanets/20170928_132612.jpg /Files/images/romanets/20170928_133743.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 373